6 feb 2020 – Presentatie voor Heemkundige Kring West-Zeeuws-Vlaanderen

Op maandag 6 februari zal bij het Mauritshof (Mauritsweg 5, IJzendijke) een presentatie over het boek ” Verbonden met Schorersgraf” plaatsvinden voor alle ge├»nteresseerden uit de streek. Tijdens de presentatie zal het verhaal over o.a. de Zachariaspolder en Willem Schorer in diezelfde Zachariaspolder, vlakbij Schorersgraf, verteld worden. Voor meer informatie over de lezing, zie de website van de Heemkundige Kring.

De lezing zal niet alleen ingaan worden op de belangrijkste punten en een aantal anekdotes, maar ook op een aantal boeiende vragen, waarvoor nog geen antwoorden gevonden zijn.

Bij de lezing zal ook dhr. Hugo Schorer, voorzitter van het Zeeuws Genootschap en vertegenwoordiger van de familie Schorer aanwezig zijn.

Toegang tot de lezing is gratis. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk. De lezing start op 20.00 uur. Ontvangst met koffie en thee vanaf 19.30 uur.

Toelichting bij de foto: de Zachariaspolder, met linksboven Schorersgraf (S), rechtsonder IJzendijke (Y) en daartussen het Mauritshof (M).